Uiteraard willen wij dat u als klant tevreden bent met onze producten. Wanneer een artikel niet voldoet aan uw verwachtingen kunt u deze retourneren. Vergeet niet uw factuur aan het pakket toe te voegen zodat wij weten van wie het pakket afkomstig is. Meld daarom uw retour vooraf aan ons, via het emailadres: info@beautyandtrends.nl. U ontvangt dan een retourformulier van ons en eventuele instructies. Lees hieronder verder of u in aanmerking komt voor het retourneren van uw product.

De retourkosten zijn voor de persoon die de artikelen aan ons retourneert. Wanneer wij de door u terug gestuurde artikelen hebben ontvangen zullen wij overgaan op terugbetaling.

Retouradres:
Beauty & Trends
T.a.v. Retourafdeling Beauty & Trends
Kweekgrasstraat 16
1313BX Almere 
THE NETHERLANDS

Optie 1: Product reeds defect bij ontvangst
In een uitzonderlijk geval is een product bij ontvangst reeds defect (DOA, Dead On Arrival). Neem in dit geval binnen 7 werkdagen na ontvangst contact op met onze klantenservice: info@beautyandtrends.nl en meld uw klacht. In dit geval krijgt u een nieuw product toegestuurd en hoeft u geen reparatieprocedure te doorlopen.


Spelregels DOA-procedure:

  • Het product dient in originele, ongebruikte staat te zijn.
  • Het product dient in de onbeschadigde, niet beschreven fabrieksverpakking, voorzien van alle accessoires en boekjes te worden geretourneerd.
  • Na ontvangst en controle stuurt Beauty & Trends u gratis een nieuw product toe. Uiteraard dient uw retour te voldoen aan bovenstaande voorwaarden. Beauty & Trends streeft ernaar uw retourzending binnen 5 werkdagen na ontvangst te verwerken.

Optie 2: Product is defect binnen de garantie
Beauty & Trends biedt al haar klanten de mogelijkheid om 1 jaar lang gebruik te maken van fabrieksgarantie. Voor accessoires, waaronder batterijen, geldt een afwijkende termijn van 3 maanden. Mocht u binnen deze periode problemen ondervinden met uw product, doorloop dan de volgende stappen:

  1. Meld uw product aan op: info@beautyandtrends.nl. Zorg ervoor dat u het aankoopbewijs of voucher in kopie meestuurt bij de melding van de klacht.
  2. Beauty & Trends neemt contact met u op m.b.t. de retourprocedure.

Onze ervaring is dat als de reparatie van uw product binnen de garantie valt, dat uw product binnen een week gerepareerd naar u teruggestuurd wordt.

Wel of geen garantie?
Het reparatiecentrum van Beauty & Trends bepaalt vervolgens of er sprake is van een defect dat binnen of buiten de garantie valt. Accessoires, val-, stoot-, vocht- en/of waterschade zijn in ieder geval uitgesloten van garantie. Mocht er sprake zijn van reparatie onder garantie, dan wordt het product na reparatie weer gratis bij u afgeleverd. Constateert het reparatiecentrum, dat de klacht ongegrond of niet onderschreven kan worden, dan zullen wij de onderzoeks- en verzendkosten (totaal € 65,00) in rekening brengen.

Mocht er sprake zijn van een defect product buiten de garantie, dan wordt u hier door Beauty & Trends van op de hoogte gebracht. U heeft vervolgens de keuze tussen reparatie (indien mogelijk) tegen betaling, het kosteloos laten vernietigen van uw product of het ongerepareerd retour zenden van uw product tegen betaling van onderzoeks- en verzendkosten (circa € 65,-).

Reparatiestatus
De normale doorlooptijd van een reparatie is 5 tot 10 werkdagen, maar dit kan uitlopen indien er onderdelen nabesteld moeten worden.

Optie 3: Product defect buiten de garantie
Als uw product defect raakt na de gestelde garantietermijn, dan kan Beauty & Trends helaas niet zoveel meer voor u betekenen. Het is vaak wel mogelijk om uw product te laten repareren, maar vaak zijn hier hoge kosten aan verbonden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Schade
Als een product beschadigingen oploopt door het gebruik ervan, dan valt dit niet binnen de garantie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan valschade, vochtschade en schade door verkeerd gebruik. Vochtschade ontstaat doordat vloeistoffen in uw toestel komen en onderdelen laten corroderen of kortsluiting veroorzaken.
 

© 2011 - 2023 beautyandtrends | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel