Cavitatie apparaat + contactgel

Vorige Artikel 3 van 15 Volgende
€ 169,95 € 49,95 (inclusief 21% btw)

Cavitatie maakt gebruikt van laagfrequente geluidsgolven met een hoge trillings energie die in staat is om diep en hard vet te verminderen. Door deze geluidsgolven wordt het vocht rondom de vetcellen in beweging gebracht, er ontstaan luchtbelletjes tussen de vetcellen die vervolgens imploderen. Hierdoor ontstaat er druk op de wanden van de vetcellen waardoor deze breken. Aangezien het lichaam de vetafvoer goed moet kunnen verwerken, gaat het niet om grote hoeveelheden vet die je kunt behandelen maar, om kleine lokale vetophopingen. Hierbij kun je denken aan de volgende zones:


- Love handles
- Buik rol boven en onder de navel
- Randje onder de bh
- Zadeltassen
- Binnenkant dijen
- Knieën
- Achter- of bovenkant armen
 

DE RIMPELS VULLEN

De huid verliest haar densiteit en verzakt, waardoor rimpels en plooien worden gecreëerd, voornamelijk op het gezicht, de hals, het decolleté en de handen. Andere externe factoren zoals zon, stress, tabak of vervuiling kunnen ervoor zorgen dat ze sneller verschijnen.

 

DE TEINT VERHELDEREN

Stress, vervuiling, slaapgebrek of tabak zijn allemaal factoren die de huid dof maken: de veneuze en lymfatische microcirculatie vertraagt en toxines hopen zich op. De huid verliest haar glans en de teint wordt onregelmatig.

 

DE HUID VERSTEVIGEN

De huid verliest haar stevigheid en verzakt. Het gezichtsovaal verliest haar stevigheid en veerkracht, de neus- en kinplooien (lachrimpels) worden dieper, de oogleden verslappen. De huid wordt geleidelijk slapper, wat geleidelijk leidt tot een algemene verzakking van het gezicht.

 

DE DUBBELE KIN VERKLEINEN

Een dubbele kin ziet er niet echt esthetisch uit en treft zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden: het vervormt de gelaatstrekken en belast het gezicht. Dit is meestal het gevolg van een accumulatie van vetafzetting maar kan ook gepaard gaan met huidverslapping vanwege een tragere synthese van de natuurlijke collageen- en elastineweefsels.
 

Er gaat geen bijzondere voorbereiding aan vooraf (op de schone, droge huid contactgel aanbrengen en vervolgens via lijnen het apparaat tegen de huid zetten).  Deze behandeling is absoluut pijnloos: u kan alleen wat warmte voelen. De resultaten zijn al na de eerste behandeling zichtbaar, maar voor de fixatie hiervan worden gemiddeld

8 a 10 behandelingen aanbevolen.

Aanbieding is inclusief een tube contactgel van 250 ml !!

© 2011 - 2021 beautyandtrends | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel