Ultrasonic Body & Face + contactgel

Vorige Artikel 3 van 15 Volgende
€ 199,95 € 49,95 (inclusief btw)

Artikelomschrijving

Pijnvrij vet verwijderen!

Body EN Face
1. Utrasonic Body = alternatief voor liposuctie, anti cellulite 
2. Ultrasonic Facial = antirimpel, spierversteviging en aanmaak van collageen 

Ultrasonic Body:
Deze behandeling komt voort uit de medische wereld en is gebaseerd op de implosie van vetcellen via ultrasone geluidsgolven, die de onder de huid gelegen vetcellen en cellulitis opwarmen en zo afbreken. 

Laagfrequent geluidsgolven genereren een hoge mechanische- en trillingsenergie, die in staat is om diep en ‘hard’ vet te verminderen. Het heeft een bewezen werking op de vetcellen; het maakt de vetcel leeg zonder dat het een negatief effect heeft op de cel zelf. Het vet verlaat de vetcellen en blijft in de met lichaamsvocht gevulde ruimte tussen de cellen, waarna het wordt afgevoerd via het lymfesysteem of door ‘normale’ vetverbrandende activiteiten zoals dieet of sport. Omdat het membraan van de vetcellen geen functie meer heeft en de vetcel geen capaciteit meer heeft om het vet vast te houden, wordt het ingekapseld en uitgescheiden. Het resultaat is definitief; ons lichaam maakt geen nieuwe vetcellen aan. Ultrasone liposuctie is daardoor pijnloos en 100% veilig! 

Het gaat hier echter niet om grote hoeveelheden vet, maar om het verwijderen van vet op kleine lokale zones waar het moeilijk verdwijnt. De hoeveelheid vet die vrij komt mag niet te groot zijn, anders is het lichaam niet in staat om het vrijgekomen vet te verwerken. Iedere behandeling is dan ook gebaseerd op een kleine zone van het lichaam en werkt optimaal in combinatie met een calorie-arm voedingspatroon. 

De ultrasound-techniek kan gebruikt worden om veilig en blijvend vet te verminderen op de; heupen, onderbuik, maag, dijen, armen, love handles, rug en knieën

Ultrasonic Facial:
De Ultrasonic facial brengt door middel van ultrasound uw huid in een optimale conditie. Het masseert de huid tot ongeveer 5mm onder het oppervlak waar de ultrasonic vibratie zijn werk kan doen. 

Het activeert de bloedcirculatie, versterkt de spieren in het gezicht waardoor rimpels worden tegengegaan. De huid zal er daardoor jong en verzorgd uitzien! Het helpt verzorgende cosmetica beter door te dringen tot de wat diepere lagen van de huid van uw gezicht.
Te gebruiken rondom; gezicht, neklijn, decollete en onderkin.

Niet te gebruiken bij;
•Abnormale bloeddruk
•Hartproblemen
•Abnormale huidafwijkingen inclusief dermatitis 
•Geïmplanteerde metalen onder de huid 
•Minderjarige leeftijd
•Zwangerschap

Deze aanbieding is inclusief een tube contactgel van 250 ml !!

© 2011 - 2022 beautyandtrends | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel