Cavitatie Body & Face

Artikel 1 van 18 Volgende

CAVITATIE BODY & FACE DEVICE

Het Cavitatie Body and Face apparaat, met het principe van de ultrasone golven gegenereerd door een hoge frequentie (1 MHz),die diep kan doordringen in het weefsel onder de huid. Hierdoor wordt het metabolisme van de huidweefsel verhoogd en de bloedcirculatie verbeterd.

Lees alle instructies voor gebruik nauwkeurig en bewaar deze handleiding goed.

Belangrijke veiligheidsinstructies


Hoe Echografie werkt


Mechanische trillingen: de techniek van ultrageluid draait om de overdracht van cyclische golven door de huid en het omgevende weefsel. Het cavitatie apparaat stuurt een miljoen trillingen (1.000.000) per seconde in de diepe weefsels van de huid en breekt hardnekkige vet af.  Ook stimuleert het de productie van collageen. Lelijke rimpels worden weggestreken. De echografische trillingen in een hoge frequentie resulteert in een verhoogde weefsel stimulatie, bevordering van het locale metabolisme en de uitscheiding van huidafval.

Diepe warmte: Als gevolg van vele kleine geluidsgolven die per seconde door je huid worden verzonden ontstaat er wrijvingswarmte. Deze warmte bevordert in de diepe lagen van de huid het metabolisme van de huid dat resulteert in collageen verjonging en de vermindering van vet. Deze warmte zorgt er ook voor dat het afval in je huid wordt afgescheiden. Deze echografische technologie werd in de afgelopen 10 jaar ontwikkeld en is nu pas beschikbaar voor het grote publiek voor thuisgebruik. Door de geringe warmte die wordt geproduceerd door de wrijving van de geluidsgolven in combinatie met interactie met het diepe huidweefsel, wordt het afval dat onder de huid ontbonden en het cellulaire vet sterk gereduceerd. Dit alles leidt tot een meer aantrekkelijk, jonger uiterlijk.

Werken met ultrasound is de nieuwe manier om met blijvend resultaat vet te verwijderen. De resultaten zijn vergelijkbaar met een dure, vaak pijnlijke liposuctiebehandeling. De behandeling komt voort uit de medische wereld en is gebaseerd op de implosie van vetcellen via ultrasone geluidsgolven, die de onder de huid gelegen vetcellen en cellulitus opwarmen en afbreken. Deze afgebroken vetcellen worden door het lymfatisch systeem en de bloedcirculatie getransporteerd naar de lever en verlaten op natuurlijke wijze via de nieren en lever het lichaam. Het gaat hier echter niet om grote hoeveelheden vet, maar om het verwijderen van vet op kleine lokale zones waar het moeilijk verdwijnt. De hoeveelheid vet die vrij komt mag niet te groot zijn, anders is het lichaam niet in staat om het vrijgekomen vet te verwerken. Iedere behandeling is dan ook gebaseerd op een kleine zone van het lichaam en werkt optimaal in combinatie met het drinken van veel water en een calorie-arm voedings patroon. De ultrasound-techniek kan gebruikt worden om veilig en blijvend vet te verminderen op de: heupen, onderbuik, maag, dijen, armen, love handles, rug en knieën
 

Handleiding:

Stap 1. Voor de behandeling de huid eerst goed reinigen en drogen. Daarna de te behandelen zone insmeren met onze contactgel.

Stap 2. Het apparaat aansluiten op het stopkontakt en op de ON knop drukken.

 

Functie Body

Stap 1. Als je het apparaat aanzet staat dit automatisch op de functie body.

Stap 2. Drukt u op het knopje linksonder dan gaat het middelste lampje rood branden en staat het apparaat in de functie FACE.

Stap 3. Met de knop rechtsboven stelt u de intensiteit van de geluidsgolven in. Hoogste level = 8.

Stap 4. Met de knop linksboven kunt u de tjjd instellen van 5-30 minuten. Wij raden aan maximaal 10 minuten per behandelzone. Het apparaat niet langer te gebruiken dan 30 minuten aaneen, anders raakt dit overhit. Na deze 30 minuten het apparaat 10 minuten laten afkoelen alvorens een nieuwe behandelsessie te starten.

Stap 4. Voordat u begint de huid eerst goed reinigen. Daarna de te behandelen zone insmeren met de contactgel. U masseert met korte ronddraaiende bewegingen over de te behandelen zone totdat de gel is ingetrokken. Naar behoefte kunt u de gel meerdere keren op uw huid smeren. Het apparaat mag niet langer dan 3 seconden stilstaand kontakt met uw huid maken maar dient constant in een cirkelvormige beweging over uw huid te gaan.

Functie Face

Stap 1. Als je het apparaat aanzet staat dit automatisch op de functie body.

Stap 2. Drukt u linksonder op het knopje dan gaat het middelste lampje rood branden en is dit de functie FACE.

Stap 3. Met de knop rechtsboven stelt u de intensiteit van de geluidsgolven in. Hoogste level = 8. Voor het gezicht raden wij u aan het laagste level te gebruiken.

Stap 4. Met de knop linksboven kunt u de tjjd instellen van 5-30 minuten. Wij raden aan maximaal 10 minuten per behandelzone. Het apparaat niet langer te gebruiken dan 30 minuten aaneen anders raakt overhit. Na deze 30 minuten het apparaat 10 minuten laten afkoelen alvorens een nieuwe behandelsessie te starten.

Stap 4. Voordat u begint de huid eerst goed reinigen. Daarna de te behandelen zone insmeren met de contactgel. U masseert met korte ronddraaiende bewegingen over de te behandelen zone totdat de gel is ingetrokken. Naar behoefte kunt u de gel meerdere keren op uw huid smeren. Voor het gezicht is ook een gezichtsserum op waterbasis geschikt.

Het apparaat mag niet langer dan 3 seconden stilstaand kontakt met uw huid maken maar dient constant in een cirkelvormige beweging over uw huid te gaan. Het apparaat is geschikt voor het behandelen van het gezicht, neklijn, onderkin en decolleté. Niet geschikt voor de gevoelige huid onder en rondom uw ogen.

Let op: het apparaat niet gebruiken zonder contactgel of een andere huidgel/serum op waterbasis (niet op oliebasis). Zonder een vochtige huid heeft het apparaat geen werking. Ook moet u zorgen dat de behandelkop goed contact maakt met uw huid. Bij de aanwezigheid van metalen in het lichaam wordt gebruik van het apparaat afgeraden.

De contactgel kunt u tegen een gereduceerde prijs kopen via onze website www.beautyandtrends.nl. Gebruik hiervoor de kortingscode: 1212.

 

 

┬ę 2011 - 2021 beautyandtrends | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel